GLICEE Art Prints

Olieverfschilderijen zijn vaak prijzig, enerzijds omdat het unieke exemplaren betreft en anderzijds omdat de verf meestal in meerdere lagen opgebracht wordt en lange droogtijden tussen de lagen vereist. Snel werken, zoals bijvoorbeeld met acrylverf, is dus niet mogelijk. Als er wordt geschilderd in een realistische, figuratieve stijl met veel oog voor details, betekent dat nog eens extra veel benodigde tijd voor de realisatie van een schilderij. Dat alles heeft dus invloed op de prijs.

Nieuwe digitale technieken maken het mogelijk om hoogwaardige reproducties te vervaardigen, zogenaamde GLICEE Art Prints. Daarmee kan van het origineel een perfectie repro worden gemaakt die kan worden gedrukt op uiteenlopende materialen, van papier tot schildersdoek. Daarbij is ook aanpassing van het formaat binnen kwalitatief bepaalde grenzen mogelijk.

Van het merendeel van het werk op deze site zijn GLICEE Art Prints te verkrijgen. Deze worden uitsluitend op bestelling vervaardigd. De prijzen die op deze site vermeld staan, zijn gebaseerd op het formaat van het originele schilderij, op doek geprint en zonder lijst. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden neem dan contact op via het contactformulier op deze site.